BYE BITCHEZZ

Da var jeg også ute av PH!

Jeg stolte vel litt for mye på folkene der inne og spilte litt for lite. Men innerst inne så visste jeg at Isabel og Julie hadde en allianse. Men jeg brydde meg veldig lite der inne og tenke at de bare fikk styre. Jeg stemte på Kristian fordi jeg faktisk syntes han var flinkest. Ikke fordi noen andre sa det. Skulle jeg stemme på den dårligste? Kall meg dum og naiv men jeg stemte utfra den jeg synets var best.

Før jeg dro inn var jeg veldig klar på å vinne, spille og kjøre på. Det ble noe helt annet når jeg kom inn der. Jeg følte ikke for å skrike etter oppmerksomhet og konkurrere om å rope høyest. Blir ganske sliten når man omgås med så mye sterke personligheter. Og helt ærlig. Jeg var så glad for at jeg skulle hjem. Jeg fikk beskjed om å kjempe litt mer, virke som jeg ville være der. Men jeg innså at jeg faktisk hadde minst lyst til å være der av alle, det gjorde liksom ikke noe å dra hjem for min del. 

Min første reaksjon når Leo ble låst var å finne noen å stå med, men så innså jeg at jeg faktisk ville hjem. Mange trodde jeg hadde en hemmelig avtale siden jeg var så glad den dagen jeg skulle hjem, det hadde jeg ikke. 

Det var trist å reise fra alle der og da men så fort jeg var ute av porten så gikk det veldig fint. 

Jeg får mange spørsmål om jeg blir lei meg, sur, irritert osv. på hva folk sier om meg på tv. Jeg tenker egentlig ikke så mye over det for å være ærlig. Jeg har sett episodene denne uken dagen etter den er sendt, fordi jeg ikke syntes det er så gøy å se på, mye fordi jeg vet utfallet og hva som skjer bak kulissene. Paradise var mye mer spennende før jeg selv var med på det. 

På speilet før jeg dro skrev jeg mye rart haha. Men jeg sier kjør karoline! Du er virkelig ei tøff jente med bein i nesa! Håper Leo og du kommer langt sammen. Er det noen som er en verdig vinner så er det Leo. Nå har jeg ikke sett så mye av karoline men tror og håper hun tør å gå sin egen vei! Det virker vertfall slik.

Så håper jeg alle får en fin kveld, vi blogges!

 

4 kommentarer
  1. Kommenterer her også ang instakonkuranssen din 🙂 Skreiv brukernavnet mitt i mail kolonnen. Synd at du røyk ut :((((

  2. Hei det er meg heppe tz
   jeg er fan stor av blogg din. du er så fin å kul å snil ine på ph!
   Jeg deg savne ale reie kan du plis til bake kome jeg er din store fan elsker deg cattis
   hilsen heppe tz
   jeg vil skrive mer til de
   du er fin å kul såm sagt

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg