IKKE MELDE DEG PÅ PH.

Okay. De klipper og limer utrolig mye og jeg forstår at 24 timer ikke kan bli med i en 45 minutters episode. Men jeg har sett at det er så utrolig mye gøy de tar bort, noe er bra for oss, men likevel så utrolig bra TV det ville blitt om de hadde tatt det med. 

Snakket litt med noen som klipper episodene og de sa de hadde “skjermet” meg mye haha, jeg forstår nå hva de mener. De tar meg jo ikke med haha, hver gang jeg sier noe så tar de kamera bort eller klipper meg bort. For å være ærlig tror jeg det har mye å gjøre med at enkelte er sure fordi jeg har type. Om noen kan svare meg på dette er det bare å ta kontakt.

Må man virkelig pule hver natt for å få ha noe å si? Tydeligvis, Jeg ikke er den eneste som føler det slik. 

Jeg sa så sinnsykt mye på Synk de ikke har tatt med. Kanskje det er en bra ting? Jeg vet ikke. Jeg ville ikke bli skjermet, jeg ville være meg. Er en grunn til at jeg sa alt jeg sa på synk. Håper de tar flere ting med etterhvert. Det er også uten å nevne navn flere andre som følte det slik. Vet også at andre ville dra hjem men ble overtalt til å bli på hotellet. 

Jeg sa sikkert mye slemt, men jeg var ærlig og skulle ønske de tok det med. Føler bare jeg virker helt stille og ikke har noe å si. Det er utrolig kjipt. 

Jeg er faktisk ganske irritert. Og for å være ærlig så var det ikke så jævla bra der inne. Jeg ville hjem 70% av tiden. Fikk så vidt tid til å stelle meg så ser ut som en dass på tv.  

Føler ikke det er akseptert å si at jeg ikke anbefaler folk å melde seg på. Men helt ærlig?  Det er langt ifra så “idyllisk” som det virker på tv.

Flere dager spurte vi om å få flere sandwicher fordi vi gikk 5 timer uten mat mellom lunsj og middag. Og kanskje 2 sandwich hver med loff.

Når jeg var lei meg den ene gangen så fikk jeg bare beskjed om å gå opp på rommet og bli i bedre humør fordi jeg var så heldig som var der. Det er noe helt annet enn det virker på tv.

Ja for en opplevelse det var, men jeg hadde aldri gjort det igjen!

Nå kan det virke som jeg er sur pga jeg ikke fikk nok “tv tid” men det er virkelig ikke det. Men for hvordan jeg følte det der inne 70% av tiden. Så ja om du vil bli behandlet som en jojo som forventes å gå på speed 24/7 og bare si det de ønsker så kjør på. Jeg vet ikke om jeg får lov å skrive dette men det gir jeg så blanke F i akkurat nå. 

God natt, Vi blogges!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg